Карактеристики на паметни Трејлер терминал

 •  Smart качувањето на локација, статус

 • Во живо качувањето на поврзување со приколки, трактори и контејнери

 • Во живо статусот на полнење и празнење

 • Настани Напомена: спојување, раздвојување, пакување, распакување

 • Во живо следење на притисокот во гумите и температурата

 • Повеќе Аларми: забрзување, абнормални притисок во гумите и температурата, моќ

Уникатен дизајн за електрична енергија да се

 • "Три во еден" на владата на енергија

  Напојува со соларна, приколка и батерија

 • брзо полнење

  5 minutes'charging за 2 hours'working

 • паметен режим на работа

  15 дена стенд-бај за батеријата сама по себе

Smart Кориснички терминали JT703 се широко се применува за

приколка произведува, логистика, приколка изнајмување компании


WhatsApp Онлајн Chat!