Интелигентен Е-Брави Пионер во едноставен за управување за Интелигентна

Е-брави и мобилни средства

Две години "R & D направи Интелигентна Е-lockterminals за следење и управување со логистиката

индустрија која се приспособува toonline управата за мобилни средства од глобалната perspective.The Интелигентни терминали се

комбинација на повеќе технологии, како што се микро-МЕХАТРОННИ, РФИД, GPRS и GPS.

Единствен за кориснички услуги

За контејнери и мобилни средства, интелигентната Е-брави може да се исполнат различни барања, што ги опфаќа управување со безбедноста, испраќање, превозот и лесна инсталација.

 

Dual СИМ за автоматско интернет избор

Електронска контрола на брава, на далечинскиот управувач овластување

Овластени РФИД контрола на APP

Нелегалното Отворање и демонтирање Аларми

Повеќе за следење на температурата

Комбинација на врата Магнет Перцепција со лесна инсталација

Интелигентен Е-брави се користат за онлајн следење на


  контејнери, приколки, камиони, мобилни средства, управување со голем карго превозот и така натаму.WhatsApp Онлајн Chat!