Иновативен Менаџмент на енергија, работното време 2-36 месеци

Пренослив GPS Tracker е наменета за лице и управување со мобилни средства од Џојнтек. Тоа е со иновативни менаџмент на енергија, пренослив дизајн, голем капацитет на батеријата.
Во исто време, тоа е патентиран изглед дизајн, и е сертифициран од страна на меѓународен стандард, CE, FCC.

Соларни наплатат,
ниска потрошувачка на енергија

Врз основа на многу години со помош на искуства и оптимизација, пренослив trackers се постабилен на интелигентен режим на работа и ниска потрошувачка на енергија. Ова го овозможи има предност на различни примена на животната средина како што се: луѓе, возила, средства сеопфатна следење и управување.

  • Nnovative концепт на управување со моќ Најниска чекање моќ 0.02mA Време на мирување до 6 месеци следење во реално време на енергијата од батеријата

  • Три-бесплатен дизајн на вода, прав доказ, капка отпор

  • AGPS со AGPS функција, во случај на не-GPS сателитски сигнали, со поставување на базната станица

  • Изградба во 3G сензор може да се идентификуваат мала вибрација избегнување на лажни позитиви, избегнување на статички лебдат

  • Фенерче функција Со фенерче функција и internationalstandard итна светлина сигнали

пренослив Тракер

Пренослив GPS trackers се користат за: луѓето, сад, приколка, морски навигација светлина, плови, мотоцикл, со средства, управување со возен парк,
и други мобилни средства далечинско следење и управување.


WhatsApp Онлајн Chat!