Голем агрегатот, мобилни агрегатот, и нови мониторинг енергија батерија сите покриени.

Агрегатот мониторинг терминал серија може да се исполнат различни барања на генератор далечински мониторинг и управување.
Таму ќе биде модел погодна за вас, дури и ако тоа е различно контролорот или не контролер.

Индустриски дизајн, поддршка на мејнстрим контролниот панел и конфигурација ECU протокол.
 • Поддршка мејнстрим контролен панел

 • Собирање на 37 видови работни параметри, 16 видови на сигнали

 • Поддршка MODBUS протокол и кориснички дефинирани параметри

 • Пресметајте производство на електрична енергија од страна на собирање на податоци за гориво

Поддршка на многу видови на надворешни уреди за работа
 • камери


 • контролен панел


 • РФИД


 • Лозинка тастатура


 • сензор за температура


 • сензор за температура


 • сензор за нивото на маслото


 • Картичка Телефонски картичкиWhatsApp Онлајн Chat!