Патентиран производ, најдобар избор за далечинско следење на потрошувачката на гориво.

JT606 серија висока прецизност сензор за нивото на горивото е дизајниран за далечинско прецизен управување на потрошувачката на гориво. Таа е развиена од страна на Џојнтек самостојно, во комбинација со врвна технологија сензор на светот, а со иновативни патентираните технологии. Тоа може постојано откривање на нивото на течноста со висока резолуција (<1 мм), како и прилагодување на должината да одговара на одделни нафтени тенкови на самото место, а го замени оригиналот сензор за ниво на гориво на возилото за да се поврзете на оригиналниот мерач на гориво.


Уникатен дизајн, Водечка Тенденција

Според многу години искуство во инсталација на самото место, постојано подобрување, ова овозможи JT606 има силна способност да се прилагодат на различни комплицирани индустриските и рударските средина.

 • Може да се отсече сензор гориво може да се отсече во зависност од големината на резервоарот за гориво на сајтот Избегнувајте толеранции предизвикани од погрешна големина  
 • Висока прецизност, точност признавање е помалку од 1mm Сензорот може да се идентификуваат на флуктуација на помалку од 1mm ниво  
 • Едноставна инсталација патентиран дизајн едноставна монтажа прирабници Инсталирајте сензорот не и треба уште десетина завртка дупки Притиснете го копчето за полни и празни калибрација на сајтот  
 • Широк влезниот напон, висока и заштита на колото 4-70V широк опсег на влезниот напон, бидете сигурни дека на сензорот не е под влијание на влезниот напон. Мулти спој заштита, заштита на обратна врска, краток спој заштита.  
 • Мулти-сигнал излез напон излез (0-5V), излезна струја (4-20mA) отпорност на излез (0-500Ω) Дигитален излез сигнал: RS232, RS485 Среќавајте на далечински мониторинг и контрола за време на возењето мерач на автомобилот  

Повеќе од хардвер, повеќе искуство за споделување на

  Џојнтек не е единствениот производител сензор за нивото на горивото, но исто така, обезбеди следење решение гориво за задокеански клиенти многу години. Џојнтек има акумулирано богато искуство за инсталирање на самото место, сензор за интегрирање, назад обработка на земјата, како и анализа на извештајот.

 • За надзор инсталација сајт
 • размена на искуства интеграција уред
 • Гориво анализа на податоци потрошувачка и извештај за споделување излез искуство

JT606 е широко се користи за различни видови на возила и машини на светот.

 • Логистика транспорт камион  

 • инженеринг машини            

 • Генератор  


WhatsApp Онлајн Chat!