Потекло, прават да биде лесно садот и мобилни Асет Менаџмент

Изработка на употребата на меѓународните поглед и исполнување на барањата на управување со мобилни средства, сад Тракер
серија го Џојнтек 2 години на развој, оваа серија производи се во комбинација со карактеристиките на микро
електрони контрола, РФИД, GPRS, GPS, итн

Она што го сакате, ние сме

сад Тракерможе да се исполнат различни барања за следење на безбедност на контејнери, испраќање управување, процесот на транспорт и
лесна инсталација, итн

 

Интегрирање со сензор за врата, лесен за инсталација

Dual SIM картичка дизајн, исклучете сигнал автоматски

Електронска контрола на брава, на далечинскиот управувач овластување

RFID, APP се одобрува на контролирање на

Нелегалното вратата отворена аларм, алармот демонтажа

Мути-начин за следење на температурата

сад Тракере широко се користат во контејнери

  Сад Тракер се користат за сад, приколка, товарни камиони, мобилни средства, како и најголемиот дел управување карго превоз и решение за далечински мониторинг.


WhatsApp Онлајн Chat!