компанијата Вести

 • Jointech presents on TelematicX 2019 in Belarus

  Jointech,a turnkey solution supplier of Mobile Assets Monitoring in Shenzhen,participated in TelematicX 2019 on July 30 – August 1 in Minsk held by Gurtam, the International software developer in Belarus.     DuringTelematicX 2019, Jointech gave a presentation themed “How Intelli...
  Прочитај повеќе
 • Џојнтек на "Интермодални Aisa 2018"

  Џојнтек на "Интермодални Aisa 2018"

  На Интермодални Aisa 2018 година беше сведок на Отварањето во Шангај Експо на 20-ти април. Оваа изложба ќе се фокусира на огромна можност во рамките на позадината на "Еден појас и патот", групирање на домашниот и глобалниот нови технологии и производи од релевантни индустрии, како што ги содржи ...
  Прочитај повеќе
 • Сад Тракер како да се справат со логистика автомобил?

  Сад Тракер како да се справат со логистика автомобил?

  Прво, на логистиката професија се соочува со проблемот? 1, како да се обезбеди безбедноста на стока, стока, според средина истовар далеку? 2, како да се спречи возењето на возачот ризик, кражба на гориво, приватна употреба на автобус, се повлече приватниот живот? 3. Како да се сфати на позицијата на ...
  Прочитај повеќе

WhatsApp Онлајн Chat!