заеднички проблем

 • уред за следење во реално време управување на вашиот возен парк

  уред за следење во реално време управување на вашиот возен парк

  Нашите возила тракерот е целосно интегриран со Џојнтек софтвер. Можете да ги пратите вашите возила во реално време во GSM / GPRS покриеност и ако вашето возило патува надвор од GSM / GPRS покриеност, уредот ги зачувува податоците на возилото во својата внатрешна меморија и историски податоци поставени на возилото, кога следниот покрие ...
  Прочитај повеќе
 • Примената на GPS модул во логистика електронска брава

  Примената на GPS модул во логистика електронска брава

  Логистиката електронска брава е еден вид на опрема безбедносна заштита која ги интегрира GPS позиционирање, мрежа за безжична комуникација и РФИД технологијата. Тоа главно се користи во следењето на подвижниот имот или статии. Како логистика, транспортни возила и пристаништа, контејнерските терминали. ...
  Прочитај повеќе

WhatsApp Онлајн Chat!