уред за следење во реално време управување на вашиот возен парк

Нашите возила тракерот е целосно интегриран со Џојнтек софтвер. Можете да ги пратите вашите возила во реално време во GSM / GPRS покриеност и ако вашето возило патува надвор од GSM / GPRS покриеност, уредот ги зачувува податоците на возилото во својата внатрешна меморија и историски податоци поставени на возилото, кога е откриен следната покриеност. Па можете да ги пратите вашите возила врз основа на целосни информации на возила. сигурни и флексибилни тракер на возилото може да ви помогне да управуваат со вашата заштеда на време флота и висока ефикасност.


Време на мислењето: Jul-31-2018

WhatsApp Онлајн Chat!