за нас

Шенжен Заедничката технологија копродукции, Ltd е основана во 2006 година, регистрирана трговска марка "Џојнтек" и formallylisted на три нови одбор во февруари 2016 година, со акции код: 835.897.

Компанијата се фокусира на обезбедување на мрежни сегменти во мобилните решенија за управување со monitoringand средства, и е посветена да стане leadingmobile провајдери и оператори во индустријата за управување со средства решение. По неколку години ofdevelopment и акумулација, компанијата има развиено комплетен сет ofintelligent хардвер и мобилни за управување со средства софтвер облак managementplatform, обезбедување на пазарот со софтвер и хардвер производи и услуги, што е во напредна фаза, практични, и потрошувачка regardenergy и безбедност за управување со средства како јадро вредност.

Главниот бизнис Thecompany опфаќа три главни сегменти далечинско управување со средства, вклучувајќи: 1. услуги за следење и управување со онлајн возилото и потрошувачката на гориво, за компаниите оператор возила кои се однесуваат на потрошувачката на гориво и vehicleposition; 2. Целиот процес на сад и карго следење и управување, за клиенти кои имаат голема загриженост за безбедноста на товарот и транспорт; 3.remotemonitoring и работењето на мрежни услуги, за енергија и powerequipment производство и одржување на компанијата.

2017-04-25-0001128cc0-e458-4ccc-813c-95500b635912

Води со еден инженер со повеќе од 30 години искуство во областа на авто контрола, нашите R & D тим да се задржи чекор со најнапредна технологија во светот, и се развива многу уникатни производи и софтвер со патенти. Тимот на R & D работат тесно со партнери во овие 55 земји и региони, исто така соработуваше со дипломиран институти од Шенжен универзитет, etc.Our R & D тим е составен од повеќе од 30 инженери со висок и средниот техничка квалификација и поделена на: Хардвер група, Software Group, тестирање група, група на проектот, како и група планирањето на проектот; Џојнтек ги стави 8% ~ 15% од обемот на продажбите во R & D секоја година.

Џојнтек го изгради напредна соберат линија withyearly капацитет 100.000 сензори за ниво на гориво, Првата автоматска машина за испитување во Кина за висока прецизност сензор за ниво на гориво со капацитет 500pcs тестирање на ден.WhatsApp Онлајн Chat!