Vehicle Tracker GP5000 - China Shenzhen Joint Teknologi

Vehicle Tracker GP5000

Short Description:

GP5000 iku sawijining kendaraan tracker cerdas kang bisa ndeteksi status liyane uga bisa nganggo sensor bahan bakar asli. Wis digunakake digunakake ing ngawasi remot Manajemen armada logistics, beton sing nyawiji armada, Armada Reefer, mendhoan armada lan construction Genting, etc. karo fitur luwih I / O ports- 11 masukan, 8 hasil lan port serial 1 TTL.


Detail produk

Fitur tombol

fungsi

paramèter

Keterangan

fitting

Tags Product

GP5000 iku sawijining kendaraan tracker cerdas kang bisa ndeteksi status liyane uga bisa nganggo sensor bahan bakar asli. Wis digunakake digunakake ing ngawasi remot Manajemen armada logistics, beton sing nyawiji armada, Armada Reefer, mendhoan armada lan construction Genting, etc. karo fitur luwih I / O ports- 11 masukan, 8 hasil lan port serial 1 TTL.


  • Previous:
  • Next:

  • 1. Support ngawasi bahan bakar karo sensor kendaraan bahan bakar asli, akurasi gumantung ing kendaraan sensor bahan bakar asli.

    2. konsumsi daya Low & input voltase sudhut.

    3. Geo-pager.

    4. Luwih saka 17 jinis weker.

    5. Luwih saka 10 jinis piranti jaba sing didhukung karo pigura redevelopment banget.

    6. 43200 bagéyan panyimpenan data sajarah.

    7. part Separable kanggo ngimpor kanggo nyimpen tariff Panjenengan.

    Koleksi Description
    Fungsi dhasar transmisi Mode TCP / UDP / SMS
    jinis Interval kanggo diunggahaké data Interval wektu interval / Distance / jenis Angle
    mode hemat kontrol / Power aliran data Pabrik Setelan / pangaturan dhewe / GPS modul daya mati
    Statistik biaya GPS biaya / biaya Elektronik
    Remote Listen-in Aktif / pasif
    Geo-pager 32
    jinis weker GPRS / EMAIL
    jeneng domain didhukung
    data area wuta diunggahaké tambahan
    panyimpenan History data (43200 bêsik)
    mode extraction data sajarah Aktif / pasif
    antena GPS mbukak / short circuit deteksi / GPS sinyal diunggahaké ing wektu nyata.
    Self-mriksa / Self-Recovery / Self-pangayoman / Dibangun ing baterei
    weker 17 jinis
    Piranti njaba MDT (dispatching layar)  
    sensor bahan bakar analog
    kamera CCD  
    RFID  
    sandi keypad  
    pamindai barcode  
    sensor suhu  
    Control Fungsi Mbatalake Cut mati ing pump bahan bakar
    I / O Port
    11 I / O input
    1 Analog input sinyal (0-5v)
    1 Pulse input sinyal (<3.8v, 2KHZ)
    sinyal output 8 Ngalih
    1 TTL Serial port

     

    Ukuran (LxWxH) 121x82x29mm
    bobot 850g (karo aksesoris standar)
    Pakaryan Saiki 80-120mA
    Tegangan Pakaryan 10-30V
    Gawe serep baterei 8.4V, 400mAh NI-MH baterei
    GPS Chip Sirf Star III
    GSM Band 850/900/1800/1900 MHz

     

    Ukuran (LxWxH) 121x82x29mm
    bobot 850g (karo aksesoris standar)

     

    2016-05-24-43efe50c9b-6e0b-47f0-a79a-132efb4c59ad

  • 
    Tampilan Online Chat!