ngawasi generator

Gambaran Umum sistem

sistem operasi generator basa inggih punika sistem Manajemen terpadu kang dikembangaké ing tata cara operasi dina, iku kalebu fitur kaya status generator wektu nyata lan ngawasi weker, Manajemen prosedur operasi, operasi Manajemen personel, Manajemen pangopènan dina, Manajemen repair utama, manajemen aksesoris, lan dhasar Manajemen informasi, etc.

Generator Status ngawasi:

Real wektu status operasi basa lan ngawasi weker, ndhukung Panel kontrol utama, ndhukung nganti 37 status lan 18 weker ngawasi

Maintenance lan Manajemen prosedur repair Major

Maintenance lan Entry: Nalika pangopènan rampung, informasi bisa ngetik liwat mobile lan ngunggah gambar dijupuk kanggo tengah, utawa bisa mlebu dening wong ditetepake kanggo PC nalika bali kantor

planning

rencana kanggo wulan

audit Plan kang

Manajemen audit

dispatching Plan kang

Sumebar karo
cedhak pangopènan awak Executive

dispatching Plan kang

Mrikso unit repair
Sawise perawatan wis rampung, ing Pendhaftaran pabrik

Register pabrik

Generator dijupuk kanggo pabrik kanggo ndhaftar lan ndandani

Manajemen proses Repair

Manajemen Alarm: Nalika weker micu, weker bakal langsung dikirim menyang ponsel prasetel saka direktur, engineers, lan Teknisi, kanggo ngandhani wong-wong mau dasar informasi dhasar, status generator, bisa gagal, lan informasi sing cocog, ing kasus personel bisa njupuk pituduh lan tumindak tengen.

Entri proyek: Sawise Diposaken rush, kondisi didandani bisa ngetik saka app seluler, lan upload foto dijupuk; utawa mlebu dening pribadi ditetepake ing komputer nalika bali kantor.

 Rush Repair Report: Kabeh laporan Sajarah repair rush bisa dipriksa minangka saben dina, saben minggu, utawa saben sasi, laporan bisa kui kanggo klien.
Kanggo Repairing ngluwihi wektu pesawat, bakal ana karakter abang katampil.

  analisis Tanggal: Sistem bisa njelasno Diposaken rush ing saben sasi, kalebu wektu ngginakaken, aksesoris diganti, lokasi stasiun, ndandani frekuensi, lan generator taun ing layanan, etc.

hardware

G300

JT606X1

panel kontrol



Tampilan Online Chat!