ngawasi Station

Tanpa Kahanan Saiki

Ing jaringan komunikasi, ana akeh stasiun basa mbagekke kabeh liwat tanah, lan akeh wong sing dumunung ing gunung-gunung dhuwur, angel kanggo pangopènan, Pangopènan tradisional dening ing patroli ing siji njupuk Cacahing anggota akèh, sumber daya, lan karo linuwih miskin lan timeliness. Kanggo mesthekake operasi biasa jaringan ing China, syarat dhuwur ing peralatan daya lan sistem penggerak wis wungu.

Iki syarat kalebu: Remote ngawasi peralatan konco, peralatan komunikasi; ngurangi biaya pangopènan, lan njupuk kahanan apa swara saka sistem kanggo nambah efficiency apa lengkap.

turnkey Solution

sistem monitoring basa transceiver jeneng iku sistem lengkap nggabungke karo data (kaya lawang magnet status sensor (Manajemen ngleboke) suhu, asor, daya, online kondisioner, gambar, lan sapiturute), dijupuk saka sensor lan ditularaké liwat terminal komunikasi tengah, supaya ngawasi lingkungan sekitar, status daya lan tandha ing wektu nyata.

sistem Fungsi

Lingkungan remot situs ngawasi
ngawasi konsumsi energi situs |
Situs distribusi daya ngawasi
Manajemen personel situs
nanggepi darurat situs lan dispatching Manajemen

BenefitReduce

Situs operasi & biaya Manajemen
Atur pangopènan peralatan ing jadwal
Supply bahan bakar ing wektu
Ngurangi bahan bakar lan konsumsi energi liyane
Jaga aset penting ing situs

hardware

G300

RFID

JT606X

kamera

sensor infrared

Suhu & asor sensor



Tampilan Online Chat!