ngawasi bahan bakar

Ngarahke ing konsumsi bahan bakar Delicacy Management kanggo 10 taun,
Ing partner pisanan kanggo ngawasi konsumsi bahan bakar mbatalake

ngawasi lan remot Manajemen sistem konsumsi bahan bakar: mung saka piranti disualekno (sensor), peralatan transmisi, platform sistem karo sistem monitoring bahan bakar remot papat sistem hak properti intelektual sawijining: sistem data konsumsi bahan bakar disualekno / Data Transmission Systems / Data Analysis System / DEMO .

ys11

konsumsi bahan bakar sistem data

koleksi tingkat data bahan bakar tank Single

koleksi tingkat data bahan bakar tank Multiple

koleksi tingkat data bahan bakar tank ora duwe aturan baku

panyimpenan bahan bakar data tingkat bahan bakar tank

panyimpenan bahan bakar data tingkat bahan bakar tank

Ngirimaken data bahan bakar kanggo centro liwat GPRS

Ngirimaken data bahan bakar kanggo centro liwat satelit segara ing wilayah tanpa sinyal GSM

Ngirimaken data bahan bakar kanggo pusat liwat WIFI ing wilayah WIFI

Data Analysis statistic System Manajemen

Sèt sistem disualekno data ajeg bisa proses 5000 Alat lan supervene lan nyimpen data data bebarengan,
iku uga bisa disebaraké ing baris karo format data sing dikarepake klien.

DEMO System Demo

Sistem Tur kanggo ngawasi bahan bakar sistem simulasi:
Liwat simulating kendaraan mlaku ing kondisi dalan beda, nganalisa & nangani data disebabake refueling & kedadean nyolong bahan bakar, klien bisa Master asas lan nggunakake sistem lengkap malah ing kantor kanggo latihan, demo lan promosi.



Tampilan Online Chat!