ngawasi wadhah

transportasi wadhah

transportasi wadhah iku sistem transportasi rumit, iku transports dening segara, dening railway, dening dalan; iku transports ing ngarep lan luar negeri, iku uga kalebu wadhah garing lan transportasi Reefer wadhah.

jizhuangxiang

Wadhah Status Monitoring & Shipping Keamanan Monitoring & wadhah barang Solution Manajemen:

solusi ngawasi wadhah bisa nggawa manfaat kanggo pelanggan.

Status ngawasi wadhah

Kanggo supaya informed babagan lokasi sing kanggo aset dispatching

Kanggo supaya informed babagan transportasi aset

Kanggo ngamanake aset

Kanggo menehi tandha kanggo lembur kapal, barang rusak & karusakan

Shipping Keamanan Container Barang

Kanggo ngamanake safety kargo (Nyegah kanggo nyolong, panggantos, karusakan)

Kanggo supaya informed babagan status kargo

Kanggo retroact hukuman

Kanggo nambah efficiency sumber-chain

Kanggo menehi tandha kanggo barang kapal lembur rusak & karusakan

HARDWARE

JT700

JT704

JT701

JT705

JT702

JT707



Tampilan Online Chat!