Chain ngawasi Cold

Tantangan transportasi chain Cold

barang refrigerated karo nilai dhuwur lan gampang kanggo nglakoni metamorfosis. Iki perlu transportasi cepet lan lingkungan suhu stabil kanggo panyimpenan lan transportasi, nanging ana sawetara masalah minangka ngisor ing laku:

Ora weker nalika pangowahan suhu

Mung sensor siji suhu

Kulkas mandeg ing cara

ora bisa nglacak kanggo sumber kanggo kedadosan

Ora kulkasan ing advance sadurunge loading

Kesulitan Manajemen kanggo kendaraan entuk disewakake

Solusi

proses kabèh ngawasi pancet suhu multi-saluran, kulkas ngawasi status, péngetan kanggo suhu normal, Lansiran kulkas mandeg ing transportasi, kulkas wis dijaluk kanggo miwiti ing advance kanggo mesthekake suhu panyimpenan cocok sadurunge loading, Matesi lawang wektu mbukak kanggo mesthekake suhu cocok nalika barang loading utawa turnover.

Portable suhu Equipment ngawasi

Kanthi ngeruk-pindhah, trep, outsourcing rental mobil nul bisa Manajemen ndadekake

diagram instalasi wadhah Tracker

Smart Diagram Instalasi Track Kunci

Smart Diagram Instalasi Track Kunci

Nggunakake GPS karo ngawasi remot lengkap, ing situs deteksi label suhu, nyata-wektu ngawasi anomali suhu teknologi péngetan



Tampilan Online Chat!