Solusi

Solutions Management Fleet

Liyane lan liyane Enterprises nambah Manajemen sakderengipun lan akal ngatur kendaraan dispatchingwith Sistem Fleet, kang ora mung irit njamin keamanan kendaraan lan barang, nanging uga nyuda biaya operasional.

ji1

Liya Of Parctice

We dibagi Management Fleet dadi telung bagéan: wong, kendaraan lan cargos. Ing "People" kene kalebu pembalap lan passengers.We bisa luwih irit ngawasi kinerja nyopir lan wektu nyopir saka pembalap karo kombinasi efektif teknologi RFID, kamera lan terminal GPS. Uga kita bisa luwih irit njamin safety pembalap dening tandha lan weker darurat.

Fleet Management: Kita bisa trek macem-macem informations babagan kendaraan ing wektu nyata, lan nyedhiyani klien karo layanan pitakonan akurat saka kendaraan 'location.The kendaraan bisa irit kirim sawise cetha ngerti obahe saiki kendaraan. Uga kita bisa cetha ngerti status pangopènan kendaraan. Kita bisa nggawe rute-planning kanggo kendaraan ing advance, uga nggawe Manajemen rencana transportasi rinci.

Asset Management: Monitor kahanan mlaku saka bondho mobile ing cara liwat teknologi kamera, teknologi prabawa Magnetik lawang, bar-code teknologi Mindhai, RFIDtechnology, teknologi GPS, teknologi transmisi nirkabel, etc., supaya minangka kanggo entuk Manajemen layang efektif, kang bisa èfèktif supaya sing terkenal aset sing dicolong, ngrampok lan ilang.

Wuku

Nambah armada
efisiensi lan untung

Nambah
staffs'satisfaction

Ngurangi
biaya Manajemen

Ningkataké ijo
lingkungan Proteksi

Automobile
Manajemen pangopènan

Ngurangi
Responsibilities lan risiko

Fungsi dhasar

platform Manajemen 1.The ndhukung 10 languages2.Real-wektu ngawasi lan sajarah ranging review3.Route planning / 4.Vehicles planning regional operasi laporan Weker 5.Real-wektu lan laporan Weker.

Perlu cocog Hardware Products

Details nemtokake kualitas, konsentrasi dipilih account

Solution Logistics Transportasi Fleet Management

Solution sekolah Bus Fleet Management

Solution sekolah Bus Fleet Management

Solution Post Transport Fleet Management

Solution refrigerated Transportasi Fleet Management

Solution Taxi Fleet Management



Tampilan Online Chat!