Smart Trailer GP6000F - China Shenzhen Joint Teknologi

Smart Trailer GP6000F

Short Description:

JT703B punika terminal pinter kang digunakake kanggo nelusuri mobiletrailer lan solusi Manajemen. Iku karo fitur: Manajemen intelligentpower, solar kanggo ngisi daya, baterei kapasitas amba (3 taun lastworking wektu ing siyaga), status sing pendeteksi, anti banyu IP67. Iku suitableto trailer solusi ranging remot.


Detail produk

Fitur tombol

fungsi

paramèter

Keterangan

fitting

Tags Product

JT703B punika terminal pinter kang digunakake kanggo nelusuri mobiletrailer lan solusi Manajemen. Iku karo fitur: Manajemen intelligentpower, solar kanggo ngisi daya, baterei kapasitas amba (3 taun lastworking wektu ing siyaga), status sing pendeteksi, anti banyu IP67. Iku suitableto trailer solusi ranging remot.


  • Previous:
  • Next:

  • 1, Real wektu posisi lan ranging

    2, kapasitas amba Inbuilt baterei

    3, Dirancang karo solar kanggo sumber daya external

    4, fungsi weker baterei Cendhek

    5, Suppport kang waken ing mode siyaga

    6, kebak dening daya external saka Trailer

    7, dimuat / prosedur kang status pendeteksi saka wadhah

    8, anti banyu IP67

    Koleksi Description
     fungsi dhasar Real posisi wektu lan ranging
    baterei kapasitas amba Inbuilt
    Dirancang karo solar kanggo sumber daya external
    fungsi weker baterei Cendhek
    Dhukungan kang waken ing mode siyaga
    Kebak dening daya external saka Trailer
    Ioaded / prosedur kang status pendeteksi saka wadhah
    Waterproof Ip67
    paramèter Ukuran (L × W × H) 193mmx84mmx34mm
    bobot 600g
    Material Aluminium alloy & ABS engineer plastik
    Dibangun ing baterei baterei 12000mAh
    digunakake suhu -20 ℃ - + 85 ℃
    suhu Storage -40 ℃ - + 85 ℃
    asor relatif 5% - 99%
    Protection Grade IP67
    Rata-rata saiki siyaga 0.2mA
    Rata-rata saiki digunakake Kurang saka 90mA
    solar Polycrystalline Silicon 5V / 250mA
    GPS Antena Dirancang karo antena Keramik external (1m)
    frekuensi GSM 850/900/1800/1900 MHz
    Ukuran (L × W × H) 193mmx84mmx34mm
    bobot 600g

    2017-10-18-191be938b7-02c3-4141-b8a3-da8c96f466c9 2017-10-18-374df8d974-fd2a-4a45-b52c-b74e5838babe 2017-10-18-2821413211-0aaa-4ced-81be-c98c2d5281fc

  • 
    Tampilan Online Chat!