Smart Lock JT705 - China Shenzhen Joint Teknologi

Smart Lock JT705

Short Description:

Smartcontainer monitor piranti JT705, yaiku jinis piranti digunakake kanggo ISO wadhah, wadhah refeer, aplikasi van truk. Wis fungsi timetracking nyata, unsealing dening online utawa near lapangan offline, pendeteksi aroundenvironment kargo, ngawasi dedeg piadeg kunci, kaya: yen lawang positionor suhu utama diganti, sistem bisa ngirim tandha. Iku bisa detectthe prilaku lawang dismouting, wadhah kargo ninggalake, lan bisa ngontrol theillegal lawang dismounting lan nyolong kargo probl ...


Detail produk

Fitur tombol

fungsi

paramèter

Keterangan

Tags Product

Smartcontainer monitor piranti JT705, yaiku jinis piranti digunakake kanggo ISO wadhah, wadhah refeer, aplikasi van truk. Wis fungsi timetracking nyata, unsealing dening online utawa near lapangan offline, pendeteksi aroundenvironment kargo, ngawasi dedeg piadeg kunci, kaya: yen lawang positionor suhu utama diganti, sistem bisa ngirim tandha. Iku bisa detectthe prilaku lawang dismouting, wadhah kargo ninggalake, lan bisa ngontrol theillegal lawang dismounting lan nyolong kargo masalah.


  • Previous:
  • Next:

  • Nelusuri nyata-wektu

    Remote utawa On-site Unseal

    Pemahaman Lingkungan: Temperature.Humidity.Light lan ing

    Kondisi Pemahaman: Attitude.Rellover lan ngawasi Crash lan ing

    Koleksi Description
        

     

     

     

    dhasar

    fungsi

    ranging nyata-wektu Lokasi, kacepetan, arah
    ngawasi kondisi nyata-wektu Seal utawa Status Unseal, Real-wektu voltase
    Seal utawa Unseal Remote utawa On-site Unseal
    mode sandi Sandi dinamis lan statis
    Pemahaman Lingkungan suhu, asor, cahya lan ing.
    Tulis Pemahaman Six-Axis Sensor Percepatan
      weker Unlocking ilegal
    Swara-wektu Unlocking
    Ilegal Mbukak Back Cover
    Tegangan Low
    Koleksi Description
        

     

     

     

    paramèter

    Ukuran (L × W × H) 223mm × 130mm × 53mm
    Length saka String 450mm
    bobot 4KG
    Material Kunci: Aluminium; String: Carbon Steel
    suhu makarya -20 ℃ - + 70 ℃
    suhu Storage -40 ℃ - + 85 ℃
    Asor relatif 5% -99%
    Ngisi daya voltase 5V
    Pakaryan Saiki Rata-rata Pakaryan Saiki: <120mah <> rata-rata siyaga Saiki: <4mAh <>
    Kapasitas baterei 20000mAh
    Protection Grade IP67
    Slot SIM SIM Card Micro
    GPSGSM Antena Ditempelake
    Bluetooth Modul MHz: 2.402GHz-2.480GHz
    Modul GSM Kotak Band: GSM800, GSM900, DCS1800, PCS1900
    Ukuran (L × W × H) 223mm × 130mm × 53mm
    Length saka String 450mm
    bobot 4KG
  • 
    Tampilan Online Chat!