Linuwih, Ekonomi Lan Awet, Choice Of 80 Negara & Pangguna Regions '

seri kendaraan piranti pinter wis dikembangaké saka 10 taun, karo fungsi kaping, stabil lan linuwih, gawe marem request fungsi lan kabijakan lan request peraturan.


Ora Cukup Meet International Request,

More Praktis Aplikasi
Fungsi Manajemen

Piranti kendaraan Intelligent, ketemu karo pengawasan kendaraan internasional
syarat, ndhukung luwih saka 10 jinis peralatan peripheral,
kanggo njogo integrality lan linuwih transmisi data

  • Ease karo sumber kendaraan daya Komplek pangayoman Overvoltage (60V) pangayoman-kurang voltase kanggo pangayoman saka mbalikke, short circuit-proofeach IO ngrancang sekring kapisah

  • Omni-pituduh daya aliran Custom 4, ing patron lalu lintas provinsi biso ngeset tanggal (dina, minggu, sasi) ing mode upload Smart bisa nyetel miturut
    kadohan lan arah kanggo mode

  • Mesthekake keamanan data lan integritas Real wektu upload data 30 dina data sajarah cerdas Isi

  • Ndhukung luwih saka 10 jinis akses peripheral GP seri digunakake ing solusi manajemen tim beda piranti jaba Pilihan: MDT, Kamera, sensor Thermo, Tirus sensor tekanan Scanner, RFI, sensor bahan bakar tliti, Taxi meter

  • Perkembangan sekunder pigura struktur Modular Firmware, Flexible protokol antarmuka peripheral

Terminal Car Intelligent

Piranti kendaraan Intelligent wis digunakake digunakake kanggo armada logistik transportasi, mixer konkrit, armada transportasi refrigerated, mendhoan armada,
project bis sekolah mechanical Manajemen ngawasi remot.

  • armada transportasi Logistic  

  • armada transportasi Efrigerated            

  • sirah Cement  

  • Refrigerated armada transportasi  

  • armada Taxi            

  • bus sekolah  


Tampilan Online Chat!