Fitur Smart Trailer Terminal

  •  diunggahaké Smart lokasi, Status

  • Live diunggahaké sambungan menyang Trailer, Traktor lan kontaner

  • status Live saka daya lan discharging

  • Events Kabar: kopling, uncoupling, packing, unpacking

  • ngawasi Live meksa ban lan suhu

  • Multiple Weker: nyepetke, meksa ban normal lan suhu, daya

desain unik kanggo daya-sumber

  • "Telung menyang One" mode Power

    Powered by Solar, Trailer lan baterei

  • daya Fast

    5 minutes'charging 2 hours'working

  • mode karya Smart

    15 days ngadeg-by kanggo baterei dhewe

Smart terminal Trailer JT703 Apa Wiyar Applied Kanggo

trailer pabrik, perusahaan logistics, perusahaan trailer-nyewakake


Tampilan Online Chat!