Intelligent E-Kunci Pioneer manajemen prasaja kanggo Intelligent

E-kunci lan Aset Mobile

Rong taun 'R & D digawe Intelligent E-lockterminals ing ngawasi lan Management logistics

industri kang adapts managements toonline kanggo aset mobile saka perspective.The global terminal Intelligent sing

beberapa teknologi, kayata micro- Technical, RFID, GPRS lan GPS.

Unik kanggo layanan Selaras

Kanggo kontaner lan aset mobile, ing Intelligent E-kunci bisa ketemu syarat beda, panutup Manajemen keamanan, dispatching, kapal lan instalasi gampang.

 

Sims Dual kanggo pilihan internet otomatis

kontrol kunci Elektronik, wewenang remot

Sah RFID Control ing APP

Opening ilegal & dismantling Weker

Ngawasi suhu Multiple

Kombinasi Door-Magnet Pemahaman karo gampang instalasi

Intelligent E-kunci sing digunakake Applied kanggo ngawasi online saka


  kontaner, Trailer, Truk, aset mobile, Manajemen kapal kargo gedhe lan ing.



Tampilan Online Chat!