Innovative Power Management, Wektu Pakaryan 2-36 Sasi

Portable GPS tracker dirancang kanggo wong lan aset Manajemen mobile dening Jointech. Iku karo daya Manajemen inovatif, desain hotspot, baterei kapasitas amba.
Ing wektu sing padha, iku wis paten desain katon, lan certified dening CE standar internasional, FCC.

Solar daya,
Konsumsi Power Low

Adhedhasar pinten taun migunakaken pengalaman lan Optimization, nglacak hotspot luwih stabil ing mode apa pinter lan konsumsi daya kurang. Iki ngaktifake wis kauntungan ing lingkungan beda aplikasi kaya: wong, kendaraan, bondho ranging lengkap lan manajemen.

  • Nnovative konsep daya Manajemen Paling daya 0.02mA siyaga wektu siyaga nganti 6 sasi Daya baterei nyata-wektu ngawasi

  • Telu-proofing desain Water, bukti dustproof, nyelehake resistance

  • AGPS Kanthi fungsi AGPS, ing cilik saka sinyal satelit non-GPS, dening posisi stasiun basa

  • Mbangun ing 3G Sensor bisa ngenali tipis geter Nyingkiri positip salah, Nyingkiri mabur statis

  • Fitur senter Kanthi fungsi senter lan internationalstandard sinyal cahya darurat

Tracker Portable

Portable GPS nglacak digunakake kanggo: wong, wadhah, trailer, segara cahya pandhu arah, url, motor, bondho, Manajemen armada,
lan bondho mobile remot ranging liyane lan manajemen.


Tampilan Online Chat!