genset gedhe, genset mobile, lan ngawasi baterei energi anyar kabeh dijamin.

Genset ngawasi seri terminal bisa ketemu requirement beda ing generator ngawasi lan remot Manajemen.
Ana bakal model cocok kanggo sampeyan, sanadyan iku controller beda utawa ora controller.

desain Industrial, ndhukung panel kontrol ide lan konfigurasi protokol ECU.
  • Dhukungan panel kontrol ide

  • Ngempalaken 37 jinis paramèter apa, 16 jinis tandha

  • Dhukungan protokol MODBUS lan paramèter user-ditetepake

  • Ngetung produksi listrik dening bahan bakar dikumpulke data

Ndhukung akeh jinis external piranti kanggo digunakake
  • Cameras


  • panel kontrol


  • RFID


  • keyboard sandi


  • sensor suhu


  • sensor suhu


  • sensor tingkat Oil


  • Cards Card Phone



Tampilan Online Chat!