Paten Product, Choice Best ngawasi Remote Konsumsi bahan bakar.

JT606 seri tliti dhuwur sensor tingkat bahan bakar iki dirancang kanggo Manajemen tliti remot ing konsumsi bahan bakar. Iku wis dikembangaké déning Jointech independen, nggabungaké teknologi sensor ndhuwur ing donya, lan karo teknologi paten inovatif. Iku bisa terus-terusan ndeteksi tingkat Cairan kanthi resolusi dhuwur (<1mm), uga nyetel dawa pas nawakke lenga beda ing titik, lan ngganti sensor tingkat bahan bakar kendaraan asli kanggo nyambung meter bahan bakar asli.


Desain Unik, cenderung Anjog

Miturut akeh taun pengalaman ing instalasi titik, dandan pancet, iki ngaktifake JT606 wis kemampuan kuwat kanggo ngganti rumit lingkungan industri lan pertambangan beda.

  • Bisa Cut mati sensor bakar bisa Cut mati miturut ukuran tank bahan bakar ing situs supaya Pn disebabake ukuran salah  
  • -Dhuwur tliti Pengakuan akurasi kurang saka 1mm sensor bisa ngenali fluktuasi tingkat kurang saka 1mm  
  • Instalasi prasaja desain Paten flanges soyo tambah prasaja Instal sensor ora perlu liyane rolas bolongan meneng Pencet tombol kanggo kalibrasi lengkap lan kosong ing situs  
  • Wide voltase input, pangayoman dhuwur lan sirkuit 4-70V sudhut input sawetara voltase, nggawe manawa sensor ora ing pangaribawa saka voltase input. Pangayoman Multi sirkuit, pangayoman sambungan mbalikke, pangayoman short circuit.  
  • Multi-sinyal output voltase output (0-5V), output saiki (4-20mA) resistance sinyal output output (0-500Ω) Digital: RS232, RS485 Ketemu ngawasi remot kontrol nalika nyopir ngukur mobil  

Kang Hardware, More Pengalaman Kanggo Sharing

  Jointech ora mung Produsèn sensor tingkat bahan bakar, nanging uga nyedhiyani solusi ngawasi bahan bakar kanggo oversea klien akeh taun. Jointech wis nambah pengalaman sugih ing instalasi titik, sensor nggabungaken, bali Processing lemah, lan analisis laporan.

  • On pengawasan instalasi situs
  • Integrasi piranti pengalaman enggo bareng
  • Fuel analisis data konsumsi lan laporan pengalaman output enggo bareng

JT606 iki digunakake digunakake kanggo macem-macem jinis kendaraan lan mesin ing donya.

  • truk transportasi Logistics  

  • Teknik Mesin            

  • generator  


Tampilan Online Chat!