Asli, Nggawe Gampang On Container Lan Mobile Asset Management

Nggawe nggunakake tampilan internasional lan Meeting requirement aset Manajemen seluler, wadhah Tracker
seri njupuk Jointech wektu 2 taun ing pembangunan, produk seri iki digabungaké karo fitur saka mikro
elektron Ngontrol, RFID, GPRS, GPS, etc.

Apa Pengin, Kita

wadhah Trackerbisa ketemu syarat beda ing ngawasi keamanan wadhah, dispatching Manajemen, proses transportasi, lan
gampang instalasi, etc.

 

Nggabungaken nganggo sensor lawang, gampang kanggo instalasi

desain kertu SIM Dual, ngalih sinyal otomatis

kontrol kunci Elektronik, wewenang remot

RFID, APP authorizing ing Ngontrol

Ilegal lawang mbukak weker, weker dismounting

Muti-cara ngawasi suhu

wadhah TrackerWis Wis Wiyar Digunakna Ing Kemas

  Wadhah Tracker digunakake kanggo wadhah, trailer, truk kargo, bondho mobile, lan manajemen transportasi kargo akeh lan ngawasi solusi remot.


Tampilan Online Chat!