Portable Tracker JT600 - China Shenzhen Joint Teknologi

Hotspot Tracker JT600

Short Description:

JT600 iku sawijining bahan industri solar tracker hotspot karo Manajemen daya kreatif, kang fitur AGPS, mecahake-resistance, anti banyu, dustproof lan liwat 6 sasi siyaga, etc .. Wis digunakake Applied kanggo ngawasi remot lan manajemen lawas, dicekel bocah , buruh ruangan, Kadinas pemerintah, panjelajah, Olahragawan ruangan, aset mobile, etc.


Detail produk

Fitur tombol

fungsi

paramèter

Keterangan

fitting

Tags Product

JT600 iku sawijining bahan industri solar tracker hotspot karo Manajemen daya kreatif, kang fitur AGPS, mecahake-resistance, anti banyu, dustproof lan liwat 6 sasi siyaga, etc .. Wis digunakake Applied kanggo ngawasi remot lan manajemen lawas, dicekel bocah , buruh ruangan, Kadinas pemerintah, panjelajah, Olahragawan ruangan, aset mobile, etc.


  • Previous:
  • Next:

  • 1. Manajemen daya Intelligent karo liwat 6 sasi siyaga, ngawasi daya nyata-wektu.

    2. konsumsi daya Low: Minimal 2mA saiki siyaga

    3. Dibangun ing sensor G triaxial

    4. 3 proofings: mecahake-resistance, Waterproof, Dustproof

    5. AGPS

    6. Gantungan

    7. Kalih cara swara

    8. sinyal cahya SOS

    nyimpen data 9. History

    Koleksi Description
    fungsi Transmisi Mode: TCP / SMS
    mode Multi-apa: Standar / Geter / Timer
    pitakonan langsung SMS ing posisi saiki
    AGPS
    Kalih cara swara
    Remote listen-in
    Dibangun ing sensor G triaxial
    ngawasi daya nyata-wektu
    daya solar
    Gantungan
    sinyal cahya SOS
    Self Geo-pager / Geo-pager
    Siyaga liwat 6 sasi (siji laporan saben dina)
    Serial port didhukung / Configuring mbatalake
    Low weker daya, SOS weker, Ketik / Exit weker geo-pager
    Wektu prabédan pesawat
    alias pesawat

     

    Ukuran (LxWxH) 96x51x22mm
    warna Black / Orange
    bobot 80g (karo aksesoris standar)
    Pakaryan Saiki 60-80mA
    Dibangun ing baterei 1800mAh
    Grade Waterproof  IP65
    Gawe serep baterei 2500mAh
    GPS Chip Sirf Star III
    GSM Band 850/900/1800/1900 MHz

     

    Ukuran (LxWxH) 96 × 51 × 22mm
    bobot 80g (karo aksesoris standar)

     

    2016-05-24-226d372039-3dea-44ff-985f-d173e5d7cea3

  • 
    Tampilan Online Chat!