News Company

  • Jointech presents on TelematicX 2019 in Belarus

    Jointech,a turnkey solution supplier of Mobile Assets Monitoring in Shenzhen,participated in TelematicX 2019 on July 30 – August 1 in Minsk held by Gurtam, the International software developer in Belarus.     DuringTelematicX 2019, Jointech gave a presentation themed “How Intelli...
    Waca liyane
  • Jointech ing "Intermodal Aisa 2018"

    Jointech ing "Intermodal Aisa 2018"

    The Intermodal Aisa 2018 sekseni opening grand ing Shanghai Expo ing 20 April. Wacana iki bakal fokus ing kesempatan ageng wonten ing latar mburi "Salah Sabuk lan Road", clustering teknologi domestik lan global lan produk saka sawetara industri cocog, kayata ngemot ...
    Waca liyane
  • Wadhah Tracker carane ngatur mobil logistics?

    Wadhah Tracker carane ngatur mobil logistics?

    First, Profesi logistics pasuryan masalah? 1, carane kanggo njamin safety saka barang, barang, miturut sisih unloading adoh? 2, carane nyegah driving resiko driver, nyolong saka bahan bakar, keperluan pribadi saka bis, narik urip pribadi? 3. Carane nangkep posisi t ...
    Waca liyane

Tampilan Online Chat!