Masalah umum

  • Nyata-wektu piranti ranging Manajemen armada

    Nyata-wektu piranti ranging Manajemen armada

    kendaraan tracker Kita wis kebak Integrasi karo software Jointech. Sampeyan bisa ngawasi kendaraan ing wektu nyata ing / jangkoan GPRS GSM lan yen kendaraan travels metu-saka-GSM jangkoan / GPRS, piranti nyimpen data kendaraan ing memori internal lan data sajarah unggahan kendaraan kang, nalika tutup sabanjuré ...
    Waca liyane
  • Aplikasi saka modul GPS ing logistics kunci elektronik

    Aplikasi saka modul GPS ing logistics kunci elektronik

    Logistics kunci elektronik jenis peralatan pengayoman keamanan kang nyawiji posisi GPS, Komunikasi jaringan nirkabel lan teknologi RFID. Kang utamané dipigunakaké ing ngawasi property mobile utawa artikel. Kayata logistics, kendaraan transportasi lan bandar, terminal wadhah. ...
    Waca liyane

Tampilan Online Chat!