Nyata-wektu piranti ranging Manajemen armada

kendaraan tracker Kita wis kebak Integrasi karo software Jointech. Sampeyan bisa ngawasi kendaraan ing wektu nyata ing / jangkoan GPRS GSM lan yen kendaraan travels metu-saka-GSM jangkoan / GPRS, piranti nyimpen data kendaraan ing memori internal lan data sajarah unggahan kendaraan kang, nalika jangkoan sabanjuré dideteksi. Supaya sampeyan bisa ngawasi kendaraan adhedhasar informasi kebak kendaraan. The dipercaya lan fleksibel kendaraan tracker bisa mbantu kanggo ngatur daya wektu armada lan efficiency dhuwur.


Post wektu: Jul-31-2018

Tampilan Online Chat!