Smart Lock JT702 - China Shenzhen Joint Teknologi

Smart Lock JT702

Short Description:

JT702 kunci elektronik didhukung onlineand offline keyboard mbukak kunci. Fitur utama kalebu bysystem bukak kunci online lan sandi dinamis saka APP. Sawise disualekno saka sandi dinamis, italso ndhukung offline bukak kunci keyboard, kang bisa ngatasi sandi-nampa failureor bukak kunci-failure.Meanwhile, desain kunci-tali pamisahan iki replaceable foroptional dawa, multi-lawang lan kebak-dijamin lawang, kang bisa nyegah illegaldismantling. Sampeyan bisa Applied ing manajemen kontaner, traile ...


Detail produk

Fitur tombol

fungsi

paramèter

Keterangan

Tags Product

JT702 kunci elektronik didhukung onlineand offline keyboard mbukak kunci. Fitur utama kalebu bysystem bukak kunci online lan sandi dinamis saka APP. Sawise disualekno saka sandi dinamis, italso ndhukung offline bukak kunci keyboard, kang bisa ngatasi sandi-nampa failureor bukak kunci-failure.Meanwhile, desain kunci-tali pamisahan iki replaceable foroptional dawa, multi-lawang lan kebak-dijamin lawang, kang bisa nyegah illegaldismantling. Sampeyan bisa Applied ing manajemen kontaner, Trailer, truk van.


  • Previous:
  • Next:

  • Nelusuri 1. Real-wektu

    2. Remote Online Mbukak kunci

    3. Bukak Kunci Offline Nearby

    4. Sandi Dynamic lan statis

    5. Ilegal Unlocking / String-Cut Weker

    Koleksi Description
       dhasar

    fungsi

    ranging nyata-wektu
    mode apa: mode wektu, mode acara
    ngawasi status kunci
    ngawasi baterei nyata-wektu
    bukak kunci online Remote
    Nearby offline bukak kunci
    Sandi: dinamis lan statis
     Mode weker weker String-Cut
    Ora normal weker mbukak kunci
    Consecutive salah weker sandi
    weker baterei Cendhek
     paramèter Ukuran (L × W × H) 178mmx170mmx43mm
    Length saka senar 285mm
    bobot 1000g
    Material Teknik plastik
    Dibangun ing baterei 16000mAh strum Li-ion
    digunakake suhu -20 ℃ - + 70 ℃
    suhu Storage -40 ℃ - + 85 ℃
    asor relatif 5% - 99%
    Protection bahan IP67  
    saiki Papan AV.main <120mA, Main Papan siyaga <4ma <>
    baterei 16000mAh
    antena GPS ditempelake
    frekuensi GSM Kotak Band: 850/900/1800 / 1900Mhz
    Ukuran (L × W × H) 178mmx170mmx43mm
    Length saka senar 285mm
    bobot 1000g
  • 
    Tampilan Online Chat!