Smart Lock JT701 - China Shenzhen Joint Teknologi

Smart Lock JT701

Short Description:

JT701 piranti kunci ranging cerdas kanggo sistem manajemen aset. Fitur utama bisa dadi dhaftar minangka: Dirancang mbukak kunci ora dening tombol, nanging RFID / mbatalake sandi; Kanthi kapasitas batere amba, wektu apa dawa; Dibangun ing Modul nirkabel, nyata wektu ngawasi online; Dibangun ing modul GPS, panggonan global; kontrol safety, weker bukak kunci ilegal lan ing. Aplikasi bisa wadhah, trailer, Van jinis Truk lan jinis Truk remot ngawasi sistem.


Detail produk

Fitur tombol

fungsi

paramèter

Keterangan

Tags Product

JT701 piranti kunci ranging cerdas kanggo sistem manajemen aset. Fitur utama bisa dadi dhaftar minangka: Dirancang mbukak kunci ora dening tombol, nanging RFID / mbatalake sandi; Kanthi kapasitas batere amba, wektu apa dawa; Dibangun ing Modul nirkabel, nyata wektu ngawasi online; Dibangun ing modul GPS, panggonan global; kontrol safety, weker bukak kunci ilegal lan ing. Aplikasi bisa wadhah, trailer, Van jinis Truk lan jinis Truk remot ngawasi sistem.


  • Previous:
  • Next:

  • 1, Unik Design, Unlick Kanthi RFID / SMS Sandi

    2, baterei kapasitas Big, Long Time Pakaryan

    3, Dibangun ing Modul GSM, Remote Monitor Online

    4, Dibangun ing GPS Modul, Real Time Global Positioning

    5, ngawasi Satety, Weker Kanggo Unlocking ilegal

    Koleksi Description
    fungsi transmisi Mode TCP / SMS
    IData otomatis upload interval wektu
    mode panggonan GPS / LBS
    geter pendeteksi Dibangun ing sensor 3G
    mode monitorina status kunci ngawasi wektu nyata
    Mbukak kunci RFID / sandi remot
    Tangi mode Nelpon / SMS / Ngusap kertu / Geter? Kunci-string tamper
    weker Kunci-string weker tamper
    weker kertu ngusap
    Mbukak kunci weker
    Wrong weker sandi
    weker Geofence
    Ukuran (LxWxH) 195mmx114mmx37mm
    Material Housing Teknik plastik
    bobot 700g (karo aksesoris standar)
    Dibangun ing baterei baterei lithium strum 12000mAh
    digunakake suhu -20 ° C- + 60 ° C
    suhu Storage -40 ° C- + 80 ° C
    asor relatif 5% -99%
    Grade Waterproof IP65
    Rata-rata saiki siyaga Kurang saka 0.1mA
    Rata-rata saiki digunakake Kurang saka 90mA
    frekuensi GSM 900/1800/1900 MHz
    Size (LxWxH) 195x114x37 (mm)
    bobot About 700g
  • 
    Tampilan Online Chat!