Fuel Level Sensor JT606D - China Shenzhen Joint Teknologi

Bahan bakar Level Sensor JT606D

Short Description:

FUEL LEVEL SENSOR JT606D (bisa Cut mati ing titik, résolusi <1mm) <> pilihan sing paling apik Panjenengan ngawasi tingkat bahan bakar remot.


Detail produk

Fitur tombol

fungsi

paramèter

Keterangan

fitting

Tags Product

FUEL LEVEL SENSOR JT606D (bisa Cut mati ing titik, résolusi <1mm) <>

pilihan sing paling apik kanggo ngawasi tingkat bahan bakar remot.


  • Previous:
  • Next:

  • Adoption saka asas pangukuran kapasitansi dhuwur tliti lan aplikasi saka teknologi Processing daya saka electronices otomatis industri,

    JT606D sensor bahan bakar seri sovled masalah ngukur owahan tingkat bahan bakar sabenere ing lingkungan abot. kang ora mung bisa Cut ing titik, nanging

    uga ngganti unit deteksi aku bakar asli, Utamané karo Adoption teknologi instalasi paten, kang ngaktifake prasaja, dipercaya lan trep Déwan.

    1. Bisa Cut mati

    sensor bahan bakar bisa Cut mati miturut bahan bakar ukuran tank ing situs, supaya Pn disebabake ukuran salah

    2.-tliti High

    akurasi Pengakuan iku kurang saka 1mm, sensor bisa ngenali fluktuasi tingkat kurang saka 1mm.

    3. instalasi Japanese

    desain paten flanges soyo tambah prasaja, Instal sensor ora perlu liyane rolas bolongan meneng

    Pencet tombol kanggo kalibrasi lengkap lan kosong ing situs

    4. Wide input voltase, dhuwur lan pangayoman sirkuit

    4-70V sudhut sawetara voltase input, nggawe manawa sensor ora ing pangaribawa saka voltase input.

    pangayoman Multi sirkuit, pangayoman sambungan mbalikke, pangayoman short circuit.

    output 5. Multi-sinyal

    output voltase (10-5V), output saiki (4-20mA), output resistance (0-500Ω)

    Digital sinyal output: RS232, RS485, Ketemu ngawasi lan remot kontrol nalika nyopir ngukur mobil

    pratondho Key paramèter
    Nglumpukake Unsur capacitive
    input voltase 4 ~ 72V
    konsumsi 0.13W / 5V, 0.19W / 12V, 0.38W / 24V
    resolusi <1 mm
    digital RS-232, EIA-485, CAN (Pilihan)
    Baud Rate 2400,4800,9600,57600,115200 utawa Customizable
    output Signal 0 ~ 5V (voltase), 4 ~ 20mA (saiki), 10 ~ 500Ω (E, i; ated resostove)
    Ngukur banget Long Range 10CM ~~ 150CM
    sealing IP67
    Material Housing Industrial Aluminium
    Suhu-operasi -40 ° C ~~ + 85 ° C
    Suhu-storge -40 ° C ~~ + 105 ° C
    bobot 400g (50cm Length)
    ukuran Length X 60mm x 60mm

     

    Ukuran (LxWxH) Length × 60 × 60mm
    bobot 400g (50cm Length)

     

    2016-05-24-183adf14c7-ba6b-4ac7-ae6b-f3dae79edaf1

  • 
    Tampilan Online Chat!