Wadhah Tracker JT700 - China Shenzhen Joint Teknologi

Wadhah Tracker JT700

Short Description:

JT700 jinis piranti tracker GPS utamané dirancang kanggo ngatur lan nelusuri wadhah aset mobile. Fitur saka JT700 bisa dhaftar minangka ngisor iki: weker support lawang mbukak, weker tamper, anti banyu, desain kurang-daya, baterei dhuwur-kapasitas, dual-cara panggonan lan ing. Menapa malih, instalasi gampang banget lan trep. Kejabi kontaner, JT700 uga cocok kanggo ngawasi remot, Trailer, Truk, Manajemen bondho mobile, momotan transportasi gedhe banget lan ing.


Detail produk

Fitur tombol

fungsi

paramèter

Keterangan

Tags Product

JT700 jinis piranti tracker GPS utamané dirancang kanggo ngatur lan nelusuri wadhah aset mobile. Fitur saka JT700 bisa dhaftar minangka ngisor iki: weker support lawang mbukak, weker tamper, anti banyu, desain kurang-daya, baterei dhuwur-kapasitas, dual-cara panggonan lan ing. Menapa malih, instalasi gampang banget lan trep. Kejabi kontaner, JT700 uga cocok kanggo ngawasi remot, Trailer, Truk, Manajemen bondho mobile, momotan transportasi gedhe banget lan ing.


  • Previous:
  • Next:

  • 1, Reak tune tracjubg

    2, nimbali District

    3, Door mbukak tandha

    4, Zona wektu setelan beda

    5, desain Anti dismount

    6, Protection bahan: IP67

    7, GPS / LBS

    8, desain kurang konsumsi daya Ultra

    Koleksi Description
    Fungsi dhasar Real wektu ranging, ranging wektu
    Ndhukung multi wektu diunggahaké
    1000pcs panyimpenan area wuta
    GPS / LBS
    kurang konsumsi daya
    Wektu prabédan zona Seting
    Remote maneh
    Protection IP67 bahan
    anti disamount tandha
    tandha wilayah
    lawang cedhak / mbukak tandha
    Koleksi Description
    Fungsi dhasar Real wektu ranging, ranging wektu
    Ndhukung multi wektu diunggahaké
    1000pcs panyimpenan area wuta
    GPS / LBS
    kurang konsumsi daya
    Wektu prabédan zona Seting
    Remote maneh
    Protection IP67 bahan
    anti disamount tandha
    tandha wilayah
    lawang cedhak / mbukak tandha
    Koleksi Description
    Fungsi dhasar Real wektu ranging, ranging wektu
    Ndhukung multi wektu diunggahaké
    1000pcs panyimpenan area wuta
    GPS / LBS
    kurang konsumsi daya
    Wektu prabédan zona Seting
    Remote maneh
    Protection IP67 bahan
    anti disamount tandha
    tandha wilayah
    lawang cedhak / mbukak tandha
  • 
    Tampilan Online Chat!