partners

Alexa Agent

2016-07-05-04ccb0754c-af44-49eb-80c7-5138c56531bd

Tel: + 976-70114090
Faks: + 976-70124090
Cell: + 976-99094124; 99094013
E-mail: contact@gaikham.mn; sales@gaikham.mn
Address: Suite # 101, Saruul bangunan tengah
Narny Zam-55, Kabupaten Sukhbaatar
Ulaanbaatar, Mongolia

GURTAM

2016-07-05-04ccb0754c-af44-49eb-80c7-5138c56531bd

Ing mburi tembung meneh Gurtam kita kudu luwih saka 14 taun laku paling apik ing engineering ing area ranging GPS lan tim specialists bakat setya goal umum. Masyarakat wis jumbuh dening advancement dadi prodhuk tertutup lan limang kantor sak donya - markas lan pembangunan pusat ing Minsk lan kantor sales in Moscow, Boston, Dubai lan Buenos Aires. Saiki solusi dening Gurtam Occupy bab 30% saka CIS pasar operator komersial lan aktif ngembangaken kanggo Eropah, Timur Tengah, Amerika Serikat, Amerika Kidul, Afrika lan Australia, karo malah pasar New Zealand tapped.

We nggawe pribadi efektif lan kita nindakaken uga. Atusan perusahaan dunya nggunakke sistem kita lan ing satus negara kita klien, dadi wong-wong mau delivery pizza lan layanan mendhoan, perusahaan lenga lan malah rahasia, entuk manfaat saka sistem Wialon. produk Gurtam uga ora ngganti donya, nanging padha mesthi bakal ngganti bisnis.

GURTAM

2017-10-23-470285bd05-b5a1-41ac-bad3-9f0cf3c30857
MSD TelematicsPvt. Ltd.
(ISO 90001-2015; ISO27001, ISO 17712-2013, Organisasi CMMI Level-5)
Alamat : D-33 infocity 2
Sector 33Gurugram
Haryana - 122001
India
Ph : - + 91-97-11-88-22-22; + 91-98110 57750; + 91-9871118162
email : elocksupport@traqmatix.com; info@traqmatix.com
web:  www.traqmatix.com
MSD TelematicsPvt. Ltd. ing lapangan Telematika lan domain related wiwit 2011.Operating ing Anak Benua India, SEA; Eropah, Timur Tengah lan Australia; Wehave partnered lan aliansi strategis karo ndhuwur dirating Companies in ofTelematics lapangan lan Telematika Hardwares global.
Customizedservices ing domain punika mesthi kita expertise karo tim qualifiedProject Managers, Software Engineers, Developers, Testers lan fasilitas IndependetR & D kanggo riset, ngrancang lan ngembangaké prototype andproducts.
Dagang ing thebrand jeneng traQmatiX; dhaptar clientage puas kalebu StateGovernments, PSUs kaya HPCL, Indane, HMEL, Various Urban Bodies Local underSwachch Bharat Mission lan dhaftar èntitas pribadi lan conglomerates ing operasi armada fieldof, demo lan operator taxi.



Tampilan Online Chat!