Babagan awake dhewe

Shenzhen Joint Technology Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2006, merek dagang kadhaptar 'jointech', lan formallylisted ing telung Papan anyar ing Februari 2016, karo kode stock: 835897.

Perusahaan iki fokus ing nyediakake perangan jaringan ing solusi aset Manajemen monitoringand mobile, lan setya dadi leadingmobile panyedhiya solusi aset Manajemen industri lan operator. Sawisé taun ofdevelopment lan klempakan, perusahaan wis dikembangaké hardware pesawat ofintelligent lengkap lan seluler Manajemen bondho managementplatform lunak maya, nyediakake pasar karo produk lan layanan lunak lan keras, kang majeng, praktis, lan konsumsi regardenergy lan Manajemen keamanan bondho minangka inti Nilai.

bisnis utama Thecompany kang isine telung perangan Manajemen bondho remot utama, kalebu: 1. kendaraan lan konsumsi bahan bakar ngawasi lan ngatur layanan online, kanggo perusahaan operator kendaraan sing urusan konsumsi bahan bakar lan vehicleposition; 2.the kabèh proses wadhah lan kargo ngawasi lan ngatur, kanggo klien sing duwe badhan gedhe kanggo keamanan kargo lan transportasi; 3.remotemonitoring lan operasi saka layanan jaringan, kanggo energi lan Manufaktur powerequipment lan ngramut perusahaan.

2017-04-25-0001128cc0-e458-4ccc-813c-95500b635912

Anjog dening insinyur karo luwih saka 30 taun pengalaman ing lapangan kontrol otomatis, tim D kita R & tetep jangkah karo teknologi paling majeng ing donya, lan gawe akeh produk unik lan software karo paten. R & tim D wis apa rapet karo partners ing 55 negara lan wilayah, uga cooperated karo Gambling lulusan saka University Shenzhen, etc.Our R & D tim dumadi saka luwih saka 30 engineers karo kualifikasi technical Senior lan Midlevel, lan dipérang dadi: Hardware Group, Software Group, Testing Group, project Group, lan klompok planning project; JOINTECH supaya panggolekan 8% ~ 15% saka volume dodolan menyang R & D saben taun.

JOINTECH wis mbangun majeng ngumpul baris kapasitas 100,000 sensor tingkat bahan bakar withyearly, Mesin testing otomatis pisanan ing Tiongkok tliti dhuwur sensor tingkat bahan bakar karo 500pcs kapasitas testing saben dina.



Tampilan Online Chat!